Kontakt oss

Er det noe du ikke finner svaret på her, er du velkommen til å fylle ut skjemaet under for å komme i kontakt med oss. Har du spørsmål vedrørende elbilforsikring kan det vært lurt å ta direkte kontakt med forsikringsselskapet. Da vil du få et mer konkret svar enn hva vi vil ha mulighet til å gi deg. Spørsmålene er ofte basert på individuelle forskjeller – for eksempel hva som dekkes, egenandel, skader og lignende.

Kontakt

1 + 9 =

Faq

Hva dekker en elbil-forsikring?
En elbil-forsikring dekker i hovedsak varebiler og personbiler som veier opptil 3500 kg i totalvekt. Hva bilforsikringen dekker er selvfølgelig avhengig av hvilken dekning du velger. Velger du en ansvarsforsikring vil du naturligvis få mindre dekket enn ved en kaskoforsikring. Du kan hovedsakelig velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko hos de forskjellige forsikringsselskapene. Noen tilbyr også en super forsikring. Så her er det viktig at du finner ut hva som er viktig for deg.
Hva koster forsikring på elbil?
Prisen på elbilforsikring varierer mye fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Derfor er det viktig at du innhenter tilbud fra flere forskjellige selskaper. Husk å ikke se blindt på prisen, vilkårene er også veldig viktig om et uhell skjer. Det å samle inn tilbud tar ofte tid og energi, derfor har vi gjort det enkelt med at du kun trenger å fylle ut ett skjema. Innen kort tid etter skjemaet er sendt vil du få tilbud fra flere selskaper. På denne måten er det bare å sammenligne og velge den beste forsikringen.

Finn pris på elbilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!